Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - újra itt vannak a hackerek

|

Végre játszható lett Xbox One-on is a sorozat egyik legnépszerűbb darabja, de sajnos úgy tűnik, hogy a játékkal együtt jöttek a csalók is.

Hirdetés

Amióta csak elindult az Xbox One Backwards Compatibility programja, azóta várták rajongók milliói, hogy az új konzolokon is pörgethessék a Call of Duty-sorozat egyik legjobban sikerült darabját, a Black Ops 2-t. A napokban ez az álom végre valóra vált, de sajnos nem teljes az öröm.

A régi motorosok már tudhatják, hogy ahányszor csak megjelenik egy új Call of Duty, rövid időn belül rászállnak a csalók is, akik mindenféle módszerrel megpróbálják tönkretenni mások szórakozását. Természetesen ez történt anno a Black Ops 2-vel is és ezt főleg akkor sikerült csúcsra járatni, amikor a fejlesztők már elkezdtek az új részre koncentrálni.

Sajnos úgy néz ki, hogy az Xbox One-on folytatódik ez a trend és az új platformra a játékkal együtt átköltöztek a csalók is, ezzel kiteljesítve a nosztalgiát. Szerencsére azért nincs minden veszve, mert ha egy kicsit odafigyelünk, akkor észrevehetjük a csalókat: ha pl. érvénytelen karakterek vannak valakinek a nevében, vagy az adott szerveren hihetetlenül magas pontokat kapunk mindenért, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valamilyen sumákolás történik. Értelemszerűen ha valaki mindenkinek fejeseket oszt és egy másodperc alatt át fut a pályán, akkor előfordulhat, hogy csal.

Nektek mik a tapasztalataitok? Kipróbáltátok a Black Ops 2-t az Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)