Hirdetés

Egy újabb klasszikus Call of Duty epizód játszható Xbox One-on

|

A visszafelé kompatibilitásnak hála mától kezdve négy újabb játék érhető el Xbox One konzolon is. Közülük mindenképpen az egyik népszerű Call of Duty résznek örülünk a legjobban.

Hirdetés

Major Nelson a Twitteren számolt be arról, hogy újabb címekkel bővült azon játékok listája, melyek Xbox 360 után már Xbox One-on is elérhetőek. Az E4: Every Extend Extra Extreme, az Encleverment Experiment és a FunTown Mahjong mellett a negyedik bejelentett cím az, ami láttán mindenki felkapja a fejét.

Eddig a Call of Duty 2, Call of Duty 3 és a Call of Duty: Black Ops nyílt meg a One-os játékosok előtt, mostantól kezdve azonban a Call of Duty: World at War is csatlakozik az Xbox One-on játszható régebbi részekhez

A Call of Duty: World at War 20 dollárba kerül, a szintén most bejelentett három másik játék pedig 10 dolláros árcédulát kap. Jelenleg már több mint 250 cím szerepel a visszafelé kompatibilitási listán, úgyhogy bőven van miből válogatni.

Ti örültök, hogy már jelenlegi generáción is futtatható a World at War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)