Hirdetés

Call of Duty: World at War - jobban fut Xbox One-on, de csak kicsit

|

Jobban megy a célzás Xbox One-on? Ne csodálkozzatok, erősebb konzolon a World at War is többet ki tud hozni magából.

Hirdetés

A héten vált elérhetővé Xbox One-on a legutóbbi Call of Duty rész, hála a visszafelé kompatibilitásnak. Szerencsére a World at Warnak jót tett a transzfer.

A játék hiába frissíti eredetileg 60 fps-sel a képet, sokszor egyszerűen képtelenség volt eltalálni a célpontot egy-egy pörgős csatában, még egyszemélyes játékmódban is. Viszont a Digital Foundry tesztje szerint Xbox One-on sokkal jobban muzsikál a World at War és gyakrabban eléri a másodpercenkénti 60 képkocka frissítést, mint az Xbox 360-on.

A multiplayer módot ugyan nem tesztelték, de a Zombi mód ugyanolyan jól teljesített, mint 360-on. Összességében tehát a képfrissítés jobb, de sok esetben nem lehet észrevenni a változást konzol és konzol közt.

A World at War-al mellett még a CoD 2 és a CoD 3, illetve a Black Ops is szerepel a One-nal kompatibilis 360-as játékok listáján. Amennyiben már megvan nektek a játék Xbox 360-ra, úgy ingyen elérhető számotokra Xbox One-on is, de utóbbira külön is megvásárolhatjátok.

Ti észrevettétek a változást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)