Hirdetés

Hamarosan két Xbox kontrollerrel is irányíthatjuk ugyanazt a játékot Xbox One-on

|

Az Xbox One új funkciója segíthet azoknak, akik valamilyen okból nehezen tudják használni a kontrollert.

Hirdetés

Nem kell már sokat várni, hogy ismét frissüljön a Microsoft legfrissebb konzoljának rendszere. A tesztelők ma már kipróbálhatják az újdonságokat, melyek közül az egyik legizgalmasabb a "másodpilóta", avagy copilot funkció.

Ennek lényege, hogy két Xbox One kontroller úgy viselkedik, mintha egy volna: akármelyiken is nyomjunk meg egy adott gombot vagy mozgassunk egy analógot, ugyanaz a cselekvés megy végbe. Ennek köszönhetően azok, akik például sérülésük miatt nem tudják rendeltetésszerűen használni a kontrollert, segítséget kaphatnak egy pajtásuktól. Mivel a gombok átrendezéséhez hasonlóan ez is rendszerszinten működik, bármelyik játékban kihasználhatjuk a lehetőséget. A copilot funkció egyébként akkor is hasznos lehet, ha valaki (mondjuk azért, mert tapasztalatlan a kontroller használatában) nem tud továbbjutni egy játékban.

Az Xbox Insider tagok fokozatosan kapják meg a frissítést, ha ti is közéjük tartoztok, figyeljetek. A fenti videó megmutatja, mi minden változik még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)