Hirdetés

Xbox One - Dél-Koreában már áll a sor a bolt előtt

|

Még egy hét van hátra az Xbox One megjelenéséig, de az ázsiai ország fanatikusai már ott állnak az ajtóban. Igaz, nincsenek túl sokan.

Hirdetés

A legnagyobb fanatikusok általában már jóval a megjelenés előtt lesátoroznak a kedvenc boltjuk előtt, hogy rajongásuk tárgyát mihamarabb megszerezzék. Így volt ez a napokban a legnagyobb New York-i Apple üzlet előtt az iPhone 6 megjelenése miatt, de a PlayStation 4 debütálását is több ezren várták sorban állva világszerte.

Dél-Koreában csak egy hét múlva jelenik meg az Xbox One, de a legnagyobb fanatikusok már most kicuccoltak a launch party-t rendező üzlet elé, hogy azonnal hozzájussanak a konzolhoz. Azaz csak fanatikus, a fiatalember ugyanis egyedül állt a bolt előtt egész hétvégén, és bár nagy volt az elhatározás, már nem biztos benne, hogy végig tudja majd csinálni.

A Niguringu nevet használó gamer egyébként 23 éves és mérnöknek tanul. A PS4 rajtjánál rengetegen költöztek ki már jó előre, ez adta az ötletet, hogy ő is jó korán kimenjen. Eredetileg két héttel a megjelenés előtt tervezett kiállni, de végül úgy döntött, 8 nap is elegendő lesz, hogy bebiztosítsa az első helyet. Niguringu attól tart, hogy egyedül nem bírja majd 3-4 napnál tovább, így abban bízik, hogy valaki hamarosan csatlakozik majd hozzá.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)