Hirdetés

Xbox Live - olcsóbbak lesznek a digitális címek?

|

A Microsoft olcsóbb digitális címekkel kísérletezik, mert a játékosok túl drágának tartják ezeket a dobozos változatokhoz képest.

Hirdetés

Az Xbox Live-on és a PSN-en is meg lehet csípni durva akciókat, viszont normál árfekvésükben meglehetősen drágák a játékok a digitális boltokban.

A Microsoft most úgy gondolta, hogy enged a játékosok kérésének és lejjebb viszi a digitális játékainak az árát. A Ryse: Son of Rome most 40 euróért került fel az Xbox Live-ra, és Mike Ybarra szerint ez "lényegesen jobb, mint a GameStop és a többi bolt használt árai". 

A Nintendo, a Sony és a Microsoft rajongótábora hosszú ideje lobbizik amellett, hogy a digitális címek legyenek olcsóbbak a dobozos társaiknál, de egyelőre ez nem történt meg. Az Xbox One kiadása óta a Microsoftnak viszont sok mindent át kellett értékelnie és a valószínűleg egyes a platformra érkező címek nem túl népszerű mikrotranzakciós modellje miatt döntött amellett, hogy megpróbálkozik ezzel. 

Kíváncsiak leszünk a játékosok reakciójára. Ha bejön, akkor lehet, hogy ez egy egész lavinát indíthat meg? Ti hogy vagytok ezzel, ha lényegesen olcsóbbak lennének a digitális játékok, akkor is ragaszkodnátok a dobozos verzióhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)