Hirdetés

Ez a 15 játék fogja támogatni az egeret és a billentyűzetet Xbox One-on

|

A Microsoft bejelentette az első olyan címeket, melyek már szerdától játszhatók lesznek egérrel és billentyűzettel.

Hirdetés

Egy ideje már nem titok, hogy a Microsoft szeretné a PC-s irányításhoz szokott játékosokat is boldog Xbox One-felhasználókká tenni.

Hirdetés

Persze a konzolon elérhető játékokat alapvetően kontrollerhez igazították, így minden fejlesztő részéről extra munka implementálni a billentyűzet és az egér támogatását. November 14-étől (vagy onnantól, ahogy megjelennek) viszont ezeket már lehet játszani az új irányítási móddal:

Bomber Crew
Children of Morta
DayZ
Deep Rock Galactic
Fortnite
Minion Master
Moonlighter
Strange Brigade
Vigor
War Thunder
Warface
Warframe
Wargroove
Warhammer: Vermintide 2
X-Morph Defence

Várhatóan a kompetitív játékok esetében elkülönítik majd egymástól a kontrollereseket és az egér-bill.-eseket, vagy legalább opcionálisan beállíthatjuk, kikkel szeretnénk összekerülni. Ti kihasználjátok majd a lehetőséget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)