Hirdetés

Xbox One - hamarosan megérkezhet az egér- és billentyűzettámogatás

|

Az Xbox lengyel csapata véletlenül kitett egy blogposztot, ami a One konzolcsalád egér- és billentyűzettámogatásáról szól.

Hirdetés

Sokan kevésbé lelkesednek érte, hogy konzolon játsszanak egy-egy lövöldözős játékkal, mivel egy analóg karral egészen máshogy kell célozni, mint egérrel. A hagyományos PC-s irányítási metódus viszont úgy tűnik, hamarosan megérkezik Xbox One-ra.

Hirdetés

A Microsofttól sokan kérték, hogy támogassák az USB-s billentyűzeteket és egereket, egyszer pedig Mike Ybarra, az egyik alelnök is megerősítette, hogy megvizsgálják, megvalósítható-e a feature. Idő előtt közzétett információk szerint sikerült megoldaniuk, és hamarosan használhatjuk is az USB-s eszközeinket. A lengyel Xbox blogjára került ki egy poszt, ami szerint már felismeri az Xbox One (az alap, az S és az X modellek is) a billentyűzeteket, egereket, sőt, még a webkamerákat is.

Idő közben törölték az írást, amiben az is szerepel, hogy vezeték nélküli eszközöket is használhatunk majd. A pontos részletek, például hogy melyik játékokban használhatjuk ki az egér által nyújtott precizitást, nem szerepelnek a GamerPros által készített fenti screenshot szövegében. Illetve mivel már a feature élesítése után kerül majd ki a blogposzt, a billentyűzettámogatás érkezésének idejét sem ismerjük még, de valószínűleg nincs messze.

Ti szívesebben játszanátok így Xboxon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)