Hirdetés

Van egy ország, ahol szinte senki sem vesz Xbox One-t

|

Az előző héten nem sokan adtak ki pénzt a Microsoft konzoljára a Japán lakói közül, ami a többi masina eladási adataival összemérve még szomorúbb.

Hirdetés

A jelek szerint nem sok olyan hely van, ahol kevésbé népszerű a legújabb Xbox, mint Japán. A 127 millió főt számláló országban január 11. és 17. között mindössze 99 darab Xbox One talált gazdájára - derül ki az adatgyűjtő cég, a Media Create eladási számaiból.

Bárhol nézzük, a január nem az a hónap, mikor konzoleladási rekordok születnek, hiszen aki nagyon vágyott már egy újgenerációs vagy régebbi konzolra, az megtalálta a karácsonyfa alatt. Mégis ha összehasonlítjuk a konkurencia eladásaival, észrevehetjük, hogy nagyon rosszul áll a Microsoft a japán vásárlóknál.

Ugyanazon a héten 30172 darab New Nintendo 3DS XL-t, 25592 darab Playstation 4-et, 18202 darab Playstation Vitát adtak el, de még Playstation 3-ból is elkelt 1939 darab. Velük szemben nagyon szerénynek tűnik az Xbox One a maga 99 darabjával.

Ha figyelembe vesszük milyen csekély lelkesedés fogadta Japánban a One-t a megjelenése napján, ahogy a fönti képen látható, akkor meg se kéne lepődnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)