Hirdetés

Kérsz négy ingyen játékot az Xbox One mellé?

|

Az 576 nem viccel. Az előrendelői akciót megfejelik ajándék Destiny és Call of Duty: Ghosts címekkel. Érkezik még a Forza 5 és a FIFA 15. A GameStar olvasók még ezen felül is jól járnak.

Hirdetés

Az Xbox One magyar megjelenése már itt van a kanyarban és a Microsoft új konzoljával a GameStar is kiemelten foglalkozik a magazin augusztusi számában.

Persze nemcsak a GameStar, hanem az 576 Kbyte is készül a szeptember 5-i Xbox One megjelenésre, ugyanis erre az alkalomra egy elég komoly akciót hirdettek meg. A Kinect nélküli Xbox One 129000 forintba került és mellé odapattintják a FIFA 15 és Forza 5 digitális változatát, illetve ajándékba megkapjátok még a Call of Duty: Ghosts-ot és a Bungie legújabb játékát, a Destinyt is. Fontos megemlíteni, hogy a FIFA 15 megjelenés később van, mint az Xbox One premier, ezért a letöltőkódot ugyan be lehet váltani, de a játék majd csak a hivatalos megjelenés napján válik elérhetővé. Hasonló a helyzet a Destinyvel, amit ugyan dobozos változatban kaptok meg, viszont csak a szeptember 9-i megjelenés napján vehetitek majd kézbe.

Amennyiben ragaszkodtok a Kinecthez, akkor is van megoldás, ugyanis a mozgásérzékelős rendszerrel súlyosbított Xbox One, FIFA 15-tel és Dance Central Spotlighttal 159000 forintért a tietek lehet. A DC Spotlight megjelenés is később esedékes, mint az Xbox One érkezése, ezért ugyanaz a helyzet vele, mint a FIFA 15-tel. Persze ehhez a változathoz is jár a két ajándékjáték, vagyis a Destiny és a Ghosts.

Természetesen most is - mint mindig - megéri GameStar olvasónak lenni, ugyanis az 576 boltokban vásárolt magazin után 1000 forint kedvezményt kaptok, minden 1000 forintnál többe kerülő játékra.

Ha bármilyen kérdésetek van az akcióval kapcsolatban vagy csak beszélgetnétek egy jót az 576 supportjával, akkor ezt megtehetitek a hivatalos Facebook oldalon és az info@576.hu email címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)