Hirdetés

Xbox One - gyorsabban kezdhetünk játszani mától

|

Megérkezett a júliusi frissítés, mely engedélyezi a FastStart funkciót, lehetővé teszi játékaink rendszerezését, és sok mást.

Hirdetés

A Microsoft az E3-on is beszélt egy kicsit arról, mivel tervezi jobbá tenni a felhasználói élményt az Xbox One-osok számára. Nem kellett sokáig várniuk.

Hirdetés

Ma jelent meg a júliusi frissítés, amit szép lassan mindenki letölthet. Ennek része a FastStart, ami bizonyos játékok esetében felméri, melyek azok a fájlok, amik feltétlenül szükségesek az indításhoz, és azokat tölti le először, hogy mihamarabb elkezdhessünk játszani. Számos Game Pass-es játék is támogatja, nézzétek meg a Store-ban, melyeknél használhatjátok ki.

Emellett a pinjeinket csoportosíthatjuk, könnyebben kereshetünk az Y gomb megnyomásával, és a Mixer Share Controller funkciója is javult. A Mixeren egyébként a streamerek teljes képernyőre lőhetik ki a webkamerát, és jobb minőségben streamelhetnek konzolról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)