Hirdetés

Xbox One - ilyen fehérben

|

Az Xbox One fejlesztőinek egy egészen különleges ajándék jár a karácsonyfa alá, amit most mi is megnézhetünk egészen közelről.

Hirdetés

Emlékeztek még arra az augusztusi hírre, amelyben leleplezésre került a kizárólag az Xbox One megvalósításában részt vett fejlesztőknek járó fehér Xbox One? Akár igen, akár nem, most felfrissülhet mindenki memóriája.

A Microsoft next-gen konzoljának speciális kiadása kifejezetten elegánsan mutat azokon a képkockákon, amelyeken közelebbről is szemügyre vehetjük a fehér masinát, bár a fekete színt megtartó Kinect némileg illúzióromboló. 

A fehér Xbox One-on egy "I MADE THIS - LAUNCH TEAM 2013" felirat olvasható és jár mellé a munkatársaknak egy speciális achievement, egy 1 éves Xbox Live előfizetés, valamint ingyenes hozzáférés a Microsoft játékaihoz.

Egy kicsit azért most mindannyian szeretnénk a csapat tagjai lenni. Nektek hogy tetszik az egyedi konzol?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)