Hirdetés

Ingyen játszhatunk két játékot a napokban Xbox One-on

|

Mától vasárnapig tart a Free Play Days promóció, melynek keretében egy viszonylag új címet is kipróbálhat minden Xbox One-tulaj - akár Gold előfizetés nélkül is.

Hirdetés

A Microsoft időről időre megmutatja a Gold előfizetés nélküli xboxosoknak, milyen jó, ha online játszhatnak barátaikkal.

Hirdetés

Ugyan az ingyenes napok alatt a Gold más funkciói nem használhatók, multizni legalább kötetlenül lehet. A Free Play Days keretében amellett, hogy mindenki bármely játék többjátékos módját ingyen nyúzhatja, ingyen kipróbálható lesz a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, valamint a júniusban megjelent OnRush is. Csak jelentkezzetek be, töltsétek le a játékokat, aztán indulhat a móka.

Akinek van Gold előfizetése, az legalább az ingyen játékoknak örülhet, úgyhogy mindenki jól jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)