Hirdetés

Ingyen lövöldözhetnek és versenyezhetnek az Xbox Live Gold előfizetői

|

A Microsoft most két egészen különböző alkotást tett ingyenessé rövid ideig Xbox One-ra.

Hirdetés

Korábban már többször is találkozhattunk a Free Play Days promócióval, amely során néhány napig ingyen nyüstölhetnek bizonyos játékokat az Xbox Live Gold-előfizetők. Nemrég ismét visszatért az ingyenes móka, így két újabb alkotást próbálhatunk ki.

Hirdetés

A mostani Free Play Days keretében mindenki, aki rendelkezik aktív előfizetéssel, ingyenesen játszhat Xbox One-on a Gears of War 4-gyel, valamint a The Crew 2-vel. Ha eddig csak szemezgettetek a két címmel, akkor most itt a remek lehetőség, hogy tegyetek egy próbát velük. Az akció április 25-én rajtolt el, és magyar idő szerint április 29-én, reggel 8:59-kor ér véget, szóval pont van még időtök belekóstolni mindkét kalandba.

Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)