Hirdetés

Xbox One - megérkezett a nagy őszi frissítés

|

Megint átalakult a kezelőfelület, de új funkciók is érkeztek az Xbox One-tulajok számára.

Hirdetés

Már csak pár hetet kell várnunk az Xbox One X megjelenésére, de a Microsoft nem fogja elhanyagolni az eredeti vagy S-es One-nal rendelkezőket sem, úgyhogy akár megtartjátok régi gépeteket, akár újonnan csatlakoztok a One-osok táborához, érdemes figyelni a Dashboard változásait.

Hirdetés

A ma élesedett őszi frissítés megint megvariálja egy kicsit a menüt, de ezt már megszokhattuk. Gyorsabban lépkedhetünk, a Guide helyzetfüggően jeleníti meg az épp potenciálisan leghasznosabb opciókat, illetve bővebb információkat kaphatunk barátaink tevékenységéről. Néhány beállítást is gyorsabben elérhetünk, valamint bekerült számos funkció, ami az One X-re való átállást segíti.

A Mixer szintén javult, most már streamelhetünk 1080p-ben, ha a hálózat támogatja, használhatunk USB-s webkamerát, a GameDVR-ral rögzíthetünk 4K-s képeket és videókat (nyilván csak One X-en), illetve belenézhetünk röviden a streamekbe. 

További részleteket - angolul - itt találtok, nézzétek meg a fenti videót is, a frissítést pedig a konzolról tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)