Hirdetés

Xbox One - gameplay rögzítés kezdőknek

|

Lassan a nyakunkon az Xbox One megjelenés, persze nem is a mi nyakunkon, de azért jó látni, hogyan készülnek mások. Például a játékélmény megosztására.

Hirdetés

Ki ne akarna a haverok előtt villogni egy tökéletes idejű körrel, félpályáról lőtt góllal, vagy egy felejthetetlen killing spree-vel. Ha mindezt igazán jó minőségben szeretnénk rögzíteni, ahhoz külső eszközökre lesz szükségünk.

Pár napja mutattunk egy videót, amelyben a PS4-es videók rögzítéséről tudhattatok meg mindent, és most szintén a VG24/7 jóvoltából itt az Xbox One verzió is. Jelen esetben sokkal könnyebb a dolgunk, mint a Sony konzoljánál, hiszen nem kell majd HDCP-vel vacakolnunk.

Érdemes-e befektetni egy professzionális külső kártyába, hogy a felvételeink 60FPS-sel, 1080p-ben, tömörítetlenül készüljenek, vagy megelégszünk egy kicsit kevesebbel? Ezt döntsétek el ti, szerencsére van elég időtök, mert az Xbox One magyar megjelenésére még várni kell pár hónapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)