Hirdetés

Gears of War - az új fejlesztőcsapat az egyik legjobb

|

Mint tudjuk, már nem az Epic Games viszi tovább a Gears of War szériát, a Black Tusk Studios pedig még semmit nem mutatott nekünk eddig. Lehet, hogy mégis hatalmas lesz a durranás?

Hirdetés

Mint az néhány napja kiderült, a Microsoft teljes egészében megvásárolta az Epic-től a Gears of War IP jogait, és az új részt a vancouveri belsős csapat, a Black Tusk Studios készíti Xbox One-ra. Mivel korábbi címek híján nem tudjuk megítélni, hogy mire számíthatunk, egyelőre csak a csapathoz közeli források elmondásaiban bízhatunk. Egy nemrég napvilágot látott pletyka szerint azonban van okunk bizakodni.

Az általában a NeoGAF-en tevékenykedő és gaming pletykák terén eddig megbízhatónak bizonyuló Ashan Rasheed ezúttal a twitteren nyilatkozott a Microsoft döntését illetően. A Seattle-ben élő, egyébként orvostanhallgató fiatalember ezt írta (rögötn egy másik, a PS4-re vonatkozó tweet után): „...nem kell ennyit agyalni a Black Tuskon, megvan a tehetségük hozzá, hogy meghatározzák a next-gent. Belsősök már régóta úgy tudják, hogy övék az egyik leginkább lenyűgöző Xbox One technológia."

Mit gondoltok, ezek alapján mennyire bízhatunk abban, hogy a rajongókat megosztó Judgment után a next-gen Gears of War tényleg odacsap majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)