Hirdetés

Xbox One - így navigálhatod a hangoddal

|

Az Xbox One egyik fontos funkciója, hogy képes feldolgozni a hangutasításokat, ami felgyorsítja és megkönnyíti a navigációt minden angolul tudó számára. Jópofa cucc.

Hirdetés

Már csak hetek vannak az Xbox One november 22-i megjelenéséig, de a Microsoft továbbra is úgy érzi, van még mit megmutatnia.

Milyen jó, hogy ez így van, hiszen nálunk hivatalosan leghamarabb csak jövőre debütál, úgyhogy kénytelenek vagyunk várni és a videókra hagyatkozni, hogy minden funkciót megismerhessünk. Mára az Xbox One kezelőfelületének áttekintése és a hanggal történő navigáció bemutatása jutott. Az alábbi videóban a felhasználó bekapcsolja a konzolt, betölti a Pacific Rimet, megnyitja az Activity Feedet, elindítja a Titanfallt, rögzíti és megosztja a játékmenetet, átkapcsol TV-re, megnyitja az Internet Explorert az oldalsávon, végül fogad egy Skype hívást és kikapcsolja a gépet. Ez mind pillanatok alatt történik, ha a konzol valóban ilyen gyors lesz, tényleg érdemesebb lesz a Kinectet használni a navigációhoz. Nézzétek meg ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)