Hirdetés

Xbox One - ingyen játék, ha rossz a géped

|

Influenzás traktorhangot ad ki a Xbox One-od? Esetleg el sem kezdi olvasni a lemezt? Digitális játék a gyógyír, amíg megjön az új konzol.

Hirdetés

A problémás lemezmeghajtóval küszködő játékosokat digitális játékokkal igyekszik kiengesztelni a Microsoft. 

Az MS egy emailben értesítette a játékosokat arról, hogy ha nem működik a Xbox One-os lemezmeghajtójuk, akkor sem hagyják őket játék nélkül. "Amíg a cserekonzol úton van, szeretnénk biztosítani, hogy a csereprogramban résztvevő felhasználók addig is játszhatnak. Mindegyikük ingyen letöltheti majd az egyik Microsoft Studios által készített nyitócímet".

 

A hírek szerint ez négy játékot takar, a morcos játékosok a Dead Rising 3, a Forza Motorsport 5, a Ryse: Son of Rome és a Zoo Tycoon közül választhatnak. Az egyre növekedő számú panaszok ellenére a Microsoft kitart amellett, hogy a probléma csak egy "nagyon kis csoportot érint", de mindenkit megnyugtatott, hogy dolgozik a megoldáson.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)