Hirdetés

Xbox One - mit keres Zachary Quinto és Steven Gerrard a reklámban?

|

Nem tudom mi van mostanság a reklámkészítőkkel, de a Microsoft új Xbox One reklámját is már legalább hatodszorra nézem újra. Eszméletlen.

Hirdetés

Nem voltam soha egy nagy reklámzabáló, de amit a nagy kiadók ebben a hónapban produkálnak, az valami hihetetlen.

Először jött a PlayStation 4 dalolászós-gyilkolászós reklámja, amit szintén indokolatlanul sokszor néztem meg (és valószínűleg köztetek is van olyan, aki hasonlóan tett), aztán az Activision marketingesei mutatták meg, hogy máshogy is lehet a Call of Duty: Ghostsot reklámozni, ma pedig megérkezett az Xbox One: Invitation, a visszautasíthatatlan meghívó, amit valószínűleg nem a szitkozódós edénybe gyűjtött pénzből sikerült finanszírozni. Megjelenik benne Steven Gerrard, aki FIFA 14-ezni hívja a közönség egy tagját, valamint Zachary Quinto is, aki javasolja, hogy a Keleti Pályaudvaron (bizony, a videót Budapesten fogatták) ácsorgó hölgy inkább nézze meg a Sötétségben - Star Treket. Ezek mellett látunk egy faroló McLarent (Forza 5), a BME könyvtárában tántorgó zombit (Dead Rising 3), és egy titánt, aki egy értekezlet kellős közepéről hívja el a dolgozó úriembert (Titanfall). A mi értekezleteink is érdekesebbek lennének így. Legfeljebb az kaphat felmentést a videó azonnali megtekintése alól, aki épp szórakozni van. A többiek azonnal nézzék meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)