Hirdetés

Xbox One játékok - kipróbáltuk a next-gen élményt

|

Egész hétvégén az Xbox One-t nyüstöltük, össze is dobtunk egy gyors videót a kézhez kapott újgenerációs játékokról.

Hirdetés

Most már nem is kellene "next-gen" élménynek nevezni, hiszen az Xbox One hivatalosan is a jelen konzolja (mármint nem mifelénk), és hát az a nagyon beharangozott újgenerációs életérzés sem hatja még át a játékokat.

Megfordult nálunk a Ryse: Son of Rome, a Forza Motorsport 5, a Need for Speed: Rivals, a Battlefield 4 és a FIFA 14 is az Xbox One nyitócímei közül, ezekről készítettünk nektek egy videót a hétvégén:

Az új címekről hamarosan teszt is érkezik majd GSO-n, érdemes lesz tehát visszanézni, de addig legalább mindenki eldöntheti, hogy a fenti gyors bemutató alapján mennyire érzi a generációváltást. Ha pedig nem akartok lemaradni további videóinkról, mindenképpen iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)