Hirdetés

Xbox One - társas streamelést és kontrollerekhez rendelt profilokat hoz a júniusi frissítés

|

Az alfa- és bétatesztelők hamarosan már maguk is kipróbálhatják az Xbox One szoftverének újdonságait.

Hirdetés

A Microsoft hónapról hónapra csiszolgatja az Xbox One konzol szoftverét, a júniusi update pedig tartogat néhány valóban izgalmas újítást. 

A preview tagsággal rendelkező Xbox One felhasználók számára mostantól kezdve válik elérhetővé a nagy júniusi szoftverfrissítés kipróbálható verziója. A két legfontosabb újdonság mindenképpen co-streaming opció bevezetése és a kontrollerek profilokhoz rendezése. 

Az előbb lényegében azt takarja, hogy az Xbox One streamelő applikációjában, a Mixerben immár közös streamelésbe foghatunk pajtásainkkal. Az egy csapatban mozgó játékosok maximálisan négy nézetet küldhetnek egyszerre a képernyőre, a nézők így tehát egyetlen futó chat mellett négy streamet is követhetnek. Azt mindenki döntse el maga, hogy ez hasznos megoldás-e, vagy nagyjából a második percnél káoszba fullad majd az egész.

A másik fontos fejlesztés a kontrollerek profilhoz rendelése lesz. Miután az egyik perifériánkhoz hozzácsatoltuk a profilunkat, elég lesz az adott kontrolleren rábökni a nagy Xbox gombra, és egyből be is léptünk. 

Ti örültök a fenti újdonságoknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)