Hirdetés

Zoo Tycoon, Crimson Dragon és Lococycle tesztek - borzasztótól a jóig

|

Az Xbox One megjelenése előtt vessünk egy pillantást a többi nyitócím fogadtatására is. A Zoo Tycoon, a Crimson Dragon és a Lococycle értékelései elég vegyesre sikerültek.

Hirdetés

A Dead Rising 3 és a Killer Instinct tesztek összegzése után maradt még az Xbox One tarsolyában nyitócím; így látta a nemzetközi sajtó a Zoo Tycoont, a Crimson Dragont és a Lococycle-t.

A "futottak még" egy elég csúnya kifejezés, de nyilván a Microsoft sem ezektől a játékoktól reméli a legnagyobb bevételt, bár biztosan mindegyik megtalálja majd a maga kis közösségét. A Zoo Tycoon nagyrészt jó fogadtatásban részesült, a külföldi szaksajtó szerint a Crimson Dragon meglehetősen közepes lett, az utolsó poligonjáig beteg Lococycle pedig a borzalmastól a közepesen át egészen az "elmegy"-ig kapott értékeléseket. 

Zoo Tycoon

Polygon – 8/10
OXM – 7/10
Shacknews – 7/10
Videogamer – 5/10

Crimson Dragon

OXM – 6/10
Destructoid – 8/10
GameInformer – 6/10
IGN – 5.9/10

Lococycle

NowGamer – 5/10
Edge – 2/10
IGN – 6.4/10
Joystiq – 1.5/5
GameInformer – 7/10
Videogamer – 5/10
Eurogamer – 4/10
OXM – 7/10
Destructoid – 7/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)