Hirdetés

Xbox One - a lokalizáció miatt késik

|

Albert Penello, a fejlesztés feje arról mesélt, mennyivel jobb lesz az új hangvezérlés az Xbox One-hoz. Éljen.

Hirdetés

Ma már volt szó az Xbox One-ról, korábban azt fejtegettük, vajon igaz-e a hír, miszerint beelőzi a PlayStation 4-et - mármint debütálás szempontjából.

Addig is, amíg ez kiderül, újabb olvasnivaló érkezett, ezúttal Albert Penello, a fejlesztési felelős beszélt a régi hangirányítás folyamatos fejlődéséről és a hihetetlen újításokról, melyek az Xbox One-nak és az új Kinectnek köszönhetően otthonunkba költöznek majd. Penello a lokalizálás nehézségeivel magyarázta a 8 országra vonatkozó késést is - bár minket ez nem érint, nálunk még mindig kérdéses a Microsoft újgenerációs konzoljának megjelenése.

Az ígéretek szerint az új hangvezérlés sokkal elegánsabb (hogy lehet elegáns egy hangvezérlés?!), sokkal integráltabb, sokkal gyorsabb és kényelmesebb lesz, és mivel elköszönhetünk a földrajzi helyhez kötött Live-tól, ezért több nyelven is élvezhetjük az Xbox One előnyeit. Bevallom őszintén, már annyi változtatást eszközöl a Microsoft, hogy nem is tudom pontosan követni őket. Van, aki igen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)