Hirdetés

Xbox One kontroller PC-n, vezeték nélkül? Nem álom többé

|

Hamarosan megérkezik az adapter, melynek segítségével vezeték nélkül is csatlakoztathatjuk az Xbox One kontrollerét a PC-nkhez, a használathoz azonban operációs rendszert kell váltanunk.

Hirdetés

Számomra továbbra is érthetetlen, miért nem lehetett már a megjelenéskor kiadni az Xbox One kontrollere mellé egy adaptert, amelynek segítségével a PC-s játékainkat is tolhatjuk gamepaddal. Az biztos, hogy nem kellett volna annyit bukdácsolnom az USB hosszabbítókban.

Szerencsére így közel két évvel a konzol megjelenése után végre a Microsoft is rászánta magát, hogy összerakja a sokak által áhított hardvert, amely valamikor ősszel, az új kontrollerrel együtt kerülhet boltokba. Előbbi 25, míg a kontroller + adapter bundle 80 dollárba kerül majd.

 

Várható volt, hogy a Microsoft korlátok közé szorítja majd az új hardver használatát, és mivel minden erejükkel azon vannak, hogy a Windows 10 malmára hajtsák a vizet, ez a kütyü is kizárólag az új operációs rendszerrel működik majd. Ha tehát nem akartok váltani, marad a kábeles megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)