Hirdetés

Így használhatod az Xbox One kontrollered PC-vel, vezeték nélkül

|

Egy okos kis eszköznek köszönhetően hamarosan már vezeték nélkül is nyomogathatjuk majd az Xbox One kontrollerét a számítógépünkre/laptopunkra/tebletünkre csatlakoztatva.

Hirdetés

Aki rendelkezik Xbox One kontrollerrel, az tisztában van vele, hogy PC-n csakis vezetékkel együtt használhatja azt, azonban hamarosan megszűnik a megkötés, mivel nemsokára megjelenik az Xbox Wireless Adapter for Windows - ahogy a Microsoft nevezi. 

Ez a kis pendrive méretű és kinézetű adapter pontosan úgy funkcionál, mint ahogyan a redmondiak elnevezték, vagyis bedugva a PC-be elintézi, hogy vezeték nélkül is használhassuk az Xbox One kontrollerét, viszont a kütyü nem minden operációs rendszerrel tud összebarátkozni, vagyis csak Windows 10-et használó eszközökön lehet futtatni (megjegyzés: az Xbox 360 kontrollerrel nem kompatibilis).

Az Xbox Wireless Adapter for Windows várhatóan október huszadikán jelenik meg és körülbelül 25 dollárba (nagyjából 6830 forintba) kerül majd. Szerintetek hasznos vagy ennyiért inkább felejtős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)