Hirdetés

Megint gond van az Xbox Live-val

|

Az Xbox Live egyes funkcióit pár órája nem lehet elérni, aki problémát tapasztal, ne magánál keresse az okot.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben nincs a helyzet magaslatán a Microsoft, az Xbox Live mostanában már nem először botladozik. 

A problémák hajnalban kezdődtek, és a státuszjelző oldal szerint még mindig nem oldódtak meg. Bár játszani elvileg gondtalanul lehet, videót nézni, az Xbox Video Áruházat és a Music Áruházat használni, vásárolni, kódot beváltani, játékokat vagy más vásárolt tartalmakat letölteni, új fiókot létrehozni, helyreállítani, fiókadatokat megváltoztatni nem. A Microsoft nem közölte, mi okozza a problémát, de már dolgoznak a megoldáson, kis türelmet kérnek. Ha minden igaz, és hihetünk a státuszoldalnak, Xbox 360-on nincs gond, csak Xbox One-on, illetve ha PC-ről vagy mobilról akarjuk használni a fent említett funkciókat.

Ti tapasztaltok ebből valamit?

Címkék: #microsoft
Platformok: Xbox Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)