Hirdetés

Xbox One - bárki belenyúlhat a játékodba, felesel majd a Kinect

|

A legfrissebb hírek szerint a Kinect 2 beszél is majd a játékosokhoz, illetve az Xbox One-nál is lehetőség lesz arra, hogy egy barátunk a játék közben átvegye az irányítást.

Hirdetés

Az Xbox One bejelentése óta meséltünk már nektek arról, hogy mi tetszik a konzolban és mi nem, illetve a Kinect 2 új funkcióiról és a használt játékok sorsáról is ejtettünk egy-két keresetlen szót.

A legfrissebb riportok arról számolnak be, hogy a Kinect 2 kamerájához nem csak mi tudunk majd beszélni, hanem az is hozzánk, szóval ha lát majd valakit a szobában, akit nem ismer fel, akkor megkéri, hogy azonosítsa magát, elmenti a profilját, és a jövőben majd őt is udvariasan köszönti. Emlékeztek még a Knight Riderben KITT-re? Valahogy így képzelem el a dolgot, de mondjuk az nem lenne baj, ha az Xboxom nem kezelne le annyira, mint az a kocsi. Ez a funkció valószínűleg nem lesz elérhető a kiadáskor, a Microsoft majd csak később patcheli bele a Xbox One-ba.

Az Xbox One még egy új funkcióval gazdagodott. A remote play lényegében egy távoli segítséghez hasonló fícsör, amivel játék közben beugorhat helyetted egy barátod akivel éppen Skype-olsz, ha épp nem boldogulsz az egyik boss-szal. A hírek szerint a bemutatón egy üzenetablak jelent meg a játékos képernyőjén, hogy engedélyezi-e, hogy  a másik átvegye az irányítást, miközben ő csak nézi az eseményeket. 

A Microsoft még nem erősítette meg hivatalosan az új funkciókkal kapcsolatos beszámolót, de nem lennénk meglepve, ha valósnak bizonyulna, hiszen a PlayStation 4-ben is lesz erre lehetőség a GaiKai-on keresztül, sőt, ott még a PS Vita képernyőjére is átrakhatjuk így a játékot.

Mit gondoltok ezekről a funkciókról? Használnátok őket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)