Xbox One - ezeket hozza a márciusi frissítés

|

Nem csak a PlayStation 4 felhasználók, az Xbox One-osok is számos új funkciót kapnak ebben a hónapban.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Tegnap vált elérhetővé a Preview tagok számára az Xbox One márciusi frissítése, ezért Major Nelson közzétett, pontosan mit változtat az ehavi update.

A legfontosabb, hogy innentől kezdve Xbox One-on is lehet majd kompatibilis Xbox 360-as játékokat venni, nem kell a böngészőt használnunk a vásárlásra. Mivel állítása szerint a játékosok már több mint harmincmillió órát játszottak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-on elérhető játékokkal, fontos volt, hogy ezt mihamarabb lehetővé tegyék.

Emellett már lehet Twitch közvetítések közben a party chatet használni (az xboxosok és PC-sek akár együtt is beszélgethetnek), beállíthatjuk, hogy a party chat egyszerre legyen hallható a fejhallgatón és a hangszóróból, beállíthatjuk, milyen hosszú legyen a játékmenet rögzítési ideje (15, 30 vagy 45 másodperc, esetleg 1, 3 vagy 5 perc), könnyebben elérhetjük az achievementjeinket, közvetlenül az Activity Feedben játszhatjuk le az ott megjelenő videókat, megnézhetjük a gamerscore ranglistát a PC-s Xbox appban, 16 fővel is party chatelhetünk az eddigi 12 helyett, rákattinthatunk linkekre és YouTube videókra a Game Hubokban, összehasonlíthatjuk avatarjainkat barátainkéval, végezetül pedig a reputation ratingnél csak azokat a játékosokat láthatjuk, akik nem "good" minősítéssel rendelkeznek. Az újítások egy részét alább nézhetitek meg videón.

Címkék: #microsoft
Platformok: Xbox 360 Xbox One
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!