Hirdetés

Xbox One - ilyen lesz az új dashboard

|

Márciusban számos újítást kap az Xbox One kezelőfelülete. Javul a barát lista, változik a chat, és számos új funkció is helyet kap a frissítésben.

Hirdetés

Major Nelson jóvoltából kaptunk egy videót, ami a márciusban érkező Xbox One frissítés részleteibe enged betekintést. Számos apróságot sikerült megvalósítani, amelyek megkönnyítik majd az életünket.

Könnyebb lesz a jövőben a barátokkal való játék, hiszen amellett, hogy automatikusan elindul a chat, egyszerre hívhatjuk őket csevegni és játszani, de külön-külön is lehetőségünk van ezekre. Meghívhatjuk egyszerre az egész partyt,akiknek azonnal el is indul a játék.

A barátaink kezelése is könnyebb lesz a jövőben. Az ismerősök online státuszát 3 gombnyomással, vagy egyetlen hangutasítással elérhetjük, de kedvenceket is beállíthatunk, így nem kell végigpörgetni a teljes listát, ha csak a kiemelt emberekre vagyunk kíváncsiak. A UI is új opciókkal bővült, egy intelligens kereső segítségével egyszerűbben találhatunk meg valakit a gamer tagje alapján. Emellett egy Recent Players fül alatt elérjük mindazokat, akikkel a közelmúltban játszottunk, így könnyedén behívhatjuk őket a következő meccsbe, vagy jelenthetjük őket rossz magaviseletért.

Az újításoknak köszönhetően rengeteget egyszerűsödik a barátainkkal való kapcsolattartás, kár, hogy ezeket a funkciókat nem sikerült már az indulásnál megvalósítani.

Nektek hogy tetszenek az új opciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)