Hirdetés

A Microsoft bízik az Xbox One idei felhozatalában

|

Shannon Loftis, az Xbox Studios vezérigazgatója nem érzi úgy, hogy gyenge lenne a kínálat.

Hirdetés

Kritika érte idén a Microsoftot amiatt, hogy bár jön az Xbox One X, mégsem érkeznek mellé igazán ütős exkluzívok. Az ígéretesebb, saját kiadású játékok 2018-ra csúsztak, az idei évre két platformer és egy autóverseny maradt.

Hirdetés

A Forza Motorsport 7 persze önmagában elég meggyőző lehet az autós játékok iránt érdeklődőknek, de akik akcióra vágynak, azok a multiplatform játékok kínálatában keresgélhetnek. Loftis ugyanakkor elégedett. A GameInformer készített vele interjút, amiben pozitívan nyilatkozott az ünnepi felhozatalról.  

"Nálunk van a világ legnépszerűbb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds - ezt csak Xbox konzolon lehet majd játszani. Emellett ott a Forza Motorsport 7, [a sorozat] minden évben megreformálja a versenyjátékok műfaját, és tulajdonképpen a videojátékiparban uralkodó szerepet tölt be."

- mondta. Szót ejtett a Super Lucky's Tale-ről is, ami az új gép nyitócíme lesz, valamint a Cupheadről, és arról is, hogy számos (több mint 100) játék kap frissítést, amitől szebben, jobban fut One X-en - külön kiemelte a Destiny 2-t és a Star Wars Battlefront 2-t is. Dícsérte még a 2018-as játékokat, a Sea of Thievest, a Crackdown 3-at és a State of Decay 2-t.

Az Xbox One X november 7-én jön, és biztos, hogy ha exkluzívokból nincs is sok, az idei szezon nem microsoftos játékai nagyon szépek lesznek rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)