Hirdetés

Te eladnád a digitálisan vásárolt játékaidat?

|

A Microsoft most arra kíváncsi, hajlandóak lennénk-e megválni azoktól a címektől, amik csak porosodnak a virtuális polcokon.

Hirdetés

Bár most már egyre több lehetőségünk van visszakérni egy játék árát, a digitálisan vásárolt címek esetén általában semmi esélyünk arra, hogy továbbadjunk a játékon, hacsak nem teljes egészében válunk meg a felhasználói fiókunktól. Pedig a használt játékokkal való kereskedelem igencsak fontos, és mint a Microsoft legújabb felméréséből kiderül, ezen a fronton sem elképzelhetetlen.

Az Xbox tulajdonosok számára elérhető kérdőívben arra adhatjuk meg a választ, hogy az eredeti ár 10%-ért beszámíttatnánk-e a játékainkat. Egy teljes áron vásárolt játékért 6 dollárt kapnánk vissza, ami nyilvánvalóan nem a legjobb üzlet, de ha olyan játékokról van szó, amit egyébként soha a büdös életben nem vennénk elő többet, akkor már nem is olyan elvetélt az ötlet.

Egyelőre nem tiszta, pontosan milyen tervei is vannak a Microsoftnak, de lássuk be, egy használt digitális ötlete kicsit rémisztő. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy mivel így magát a játékot csak egyszer kell eladni, ezzel jelentős pénzek eshetnek ki a fejlesztők zsebéből, ami nem feltétlen szerencsés.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)