Hirdetés

Kétszer annyi Xbox One fogy a Kinect nélkül

|

Noha az összesített adatok még nem érkeztek meg, a Microsoft már most eldicsekedett az Xbox One júniusi eladásaival.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy bejött az amerikai játékosoknak a Kinect nélküli, hozzávetőlegesen 100 dollárral olcsóbb Xbox One kiadás, ugyanis a Microsoft statisztikái szerint júniusban kétszer annyi fogyott a konzolból, mint a korábbi hónapban.

Bár az NPD még nem tette közzé a hivatalos és a többi konzolra, így a PlayStation 4-re is vonatkozó júniusi összesített adatokat, a Microsoft már megosztotta velünk saját közleményét, miszerint hihetetlenül jól zárták a júniust: a kedvezőbb árú Xbox One masinának köszönhetően egy hónap alatt megduplázódtak a konzol eladásai és a java még csak most következik olyan kasszarobbantók érkezésével, mint az augusztusi NFL 15. Emellett megtudtuk, hogy az Xbox 360 eladásai is szilárd növekedést mutatnak.

A Microsoft a konkrét Amerikára vonatkozó számokat nem kötötte az orrunkra, így azt sem tudjuk, hogy a gyakorlatban ez mennyi eladott példányt jelent, hogy sikerült-e megszorongatniuk a szárnyaló PlayStation 4-et és a többi régióban mi a helyzet, de hamarosan befutnak a hivatalos adatok és akkor összegzünk.

Ti terveztek majd Xbox One-t venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)