Hirdetés

Füstölő Xbox One - a Microsoft cáfol

|

A Microsoft egy hivatalos közleményben válaszolt az elfüstölő Xbox One-okkal kapcsolatos értesülésekre.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy néhány Xbox One felhasználó arra az aggasztó jelenségre lett figyelmes, hogy a gép füstöl, illetve különös borostyán színben pompázik a ledje. Egyelőre semmiféle bizonyíték nem támasztja alá a panaszokat, ezért az iGR munkatársa felkereste a Microsoftot, hogy válaszokat csikarjon ki tőle.

A Microsoft munkatársai pedig készséggel feleltek, és jelentették, hogy ők még nem találkoztak a jelenséggel, ugyanakkor felhívták a figyelmet, hogy amennyiben bármilyen problémát tapasztalnak a vásárlók, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal.

A  lemezmeghajtó problémái egészen más kérdések, mert azokról már néhány órával a megjelenés után videókat készítettek és tettek közzé a YouTube-on, viszont erről a panaszról semmilyen képes bizonyíték sem érkezett. Nem lehet kizárni annak a lehetőségét sem, hogy valakik csak a "15 másodperc hírnév" reményében vagdalkoznak, de amint hallunk valami konkrétumot, beszámolunk róla nektek. 

Ti hisztek a füstölgő Xbox One-ban?      

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)