Hirdetés

Xbox One - kiszivárgott a pontos méret

|

Nem hivatalos forrásokból megtudtuk az Xbox One és a hozzá tartozó Kinect 2 konkrét paramétereit.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az Xbox One a PlayStation 4-gyel ellentétben még nem rendelkezik magyar megjelenési dátummal, sok játékos számára fontos lehet tudni, hogy a Microsoft következő generációs konzolja mekkora helyet követel majd magának a nappaliban.

A pletykák szerint az Xbox One egyik fejlesztője volt olyan beszédes Redditen, hogy megosztotta a nagyérdeművel az Xbox One és a Kinect 2 pontos méretét, de a Microsoft hivatalos megerősítéséig az alábbi adatok nem vehetőek készpénznek:

Konzol mérete (Szélesség x Mélység x Magasság):
33.3 cm x 27.4 cm x 7.9 cm

Kinect 2 mérete (Szélesség x Mélység x Magasság):
24.9 cm x 6.6 cm x 6.7 cm
Kábel: 2,9 méter hosszú

A fenti értékek megközelítőleg pontosak, így ha ránézésre nem lenne egyértelmű, papíron már biztosan tudjuk, hogy az Xbox One sokkal nagyobb, mint az Xbox 360. Hogy valójában mekkora, az 13 országban november 22-én derül ki, számunkra valószínűleg csak jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)