Hirdetés

Xbox One - az online funkciók sem működnek

|

Újabb csapás az Xbox One tulajdonosoknak: átmenetileg mind az online multiplayer funkcióknak, mind a vásárlási lehetőségeknek lőttek.

Hirdetés

Akár veszélyességi pótlék is járhatna azoknak a felhasználóknak, akik az első napokban vásároltak maguknak Xbox One konzolt, hiszen nem elég, hogy néhány esetben fülsértő hangja van a gépnek vagy hogy alkalmanként füstöl, de még bizonyos szolgáltatások sem használhatóak rajta átmenetileg.

Épphogy elrajtolt az Xbox One a briteknél, máris gondok adódtak, ugyanis az Xbox Live Status figyelmeztetése szerint "az előfizető kártyák vagy kódok a letölthető elemekhez vagy az Xbox Live előfizetés" jelenleg nem elérhetőek. Ugyanez vonatkozik a "csatlakozás más Xbox Live tagokhoz online játékokban" és "teljesítmények posztolása vagy más Xbox Live tag teljesítményének megtekintése" üzenetekre is (lásd az alábbi képen).

Nem világos, hogy mi okozza a leállást, de a Microsoft hamarosan érkező közleménye után valószínűleg okosabbak leszünk. A CVG egyébiránt azt is kiszúrta, hogy a NeoGAF több fórumozója is állítja: már 16 órája nem férnek hozzá az Xbox One online funkcióihoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)