Hirdetés

Még több játék kaphat modtámogatást Xbox One-on

|

Jelenleg a Fallout 4-hez, a Skyrim: Special Edition-höz, a Minecrafthoz és a Cities: Skylines-hoz tölthetünk le modokat, de a helyzet hamarosan változhat.

Hirdetés

Láthatóan igyekszik minden lehetséges módon a felhasználók kegyeibe férkőzni a Microsoft. Sokan jobban örülnének egy Halo, Gears of War vagy Fable folytatásnak, esetleg egy teljesen új címnek, de amíg ezek nem jönnek, ott van az Xbox Game Pass, a visszafelé kompatibilitás, és ha minden jól megy, hamarosan a kibővített modtámogatás.

Hirdetés

A cég ugyanis olyan embert keres, aki kimondottan a modtámogatásért felel. Az állásajánlat szerint a kiválasztott személy lehetőséget kap arra, hogy új szolgáltatásokat, eszközöket kínáljon, segítséget nyújtson a fejlesztőknek, hogy beépíthessék modjaikat az Xbox Live-os (tehát nem csak One-os, de PC-s és akár mobilos) játékokba. Megjegyzik, hogy fontos a sértő tartalmak távoltartása is.

Kevés játék esetében kapnak kiemelt szerepet a modok, viszont azoknál tényleg aktív a közösség. 

A nyitóképen amúgy a Fallout 4 Minecraft mod van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)