Hirdetés

Xbox One-on már elérhető a next-gen konzolok újragondolt kezelőfelülete

|

A jelenlegi Xbox tulajok is élvezhetik a következő generációs gépekhez készített, feljavított kezelőfelület előnyeit.

Hirdetés

Nem egész egy hónapot kell már csak várnunk az új Xbox konzolok megjelenésére, a Microsoft pedig el is kezdte felvezetni az új konzolokat. Ennek első lépése, hogy egy frissítéssel minden Xbox-játékos számára elérhetővé tette az új kezelőfelületet, így a generációváltás előtt ismerkedhetünk azzal a menürendszerrel, mely hosszú évekig az életünk része lehet.

Az eddigi tapasztalatok alapján a legtöbben arról számolnak be, hogy megújult felület letisztultabb lett, ami lássuk be, nem válik hátrányára a néhol túlbonyolított rendszernek.

Hirdetés

A fejlesztők is kihangsúlyozták, hogy az új Microsoft Store esetében a gyorsaságra és a könnyebb kezelhetőségre mentek rá (ezt már egyébként korábban is láthattuk). Kifejezetten pozitív, hogy már kikapcsolhatjuk az automatikusan elinduló videókat, és az egész felület használata gördülékenyebbé válik. 

Amellett, hogy az újragondolt menüket minél hívogatóbbá, barátságosabbá tették, a Microsoft mérnökei arra is figyeltek, hogy ezek kevesebb erőforrást vegyenek igénybe a konzolokon, így több marad a játékoknak. 

Kicsit átalakították a digitális közösségi tereket is, és a telefonos applikációban is találhatunk majd újdonságokat, melyek mind az újragondolás részei. A rögzített tartalmainkat egyből a mobilunkra küldi a rendszer, ahonnan ezután pillanatok alatt oszthatjuk meg azokat. 

Ha az Xbox Series X|S megjelenéséig ismerkednétek a kezelőfelülettel, akkor most érdemes lehet frissítenetek az Xbox One-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)