Hirdetés

Xbox One - várható cross-play lehetőség?

|

A Games for Windows Live szolgáltatás bezárásnak lehet az az oka, hogy a Microsoft átjárhatóságot biztosít saját platformjai között. Persze csak lehet.

Hirdetés

Az AusGamers munkatársai kérdezgették a Microsoftos Phil Spencert, hogy lehetséges lenne-e a jövőben az Xbox One és a PC között valamilyen szintű átjárhatóság. Természetesen egyenes választ nem, de egy félmosolyt azért kaptak.

„Nos, én nem szivárogtathatok ki semmit [mosolyog]. Úgy gondolom, hogy lenne értelme. Vannak különbségek az input és az irányítás terén, például ha megnézed az Xbox 360-as Shadow Run játékot, ott volt lehetőség rá, hogy a PC-sek játszhassanak a konzolos társaikkal. Nem mondanám, hogy elképesztő siker volt, de sokat tanultunk belőle.”

A platformok közötti átjárhatóság lehetőségét a Skulls of the Shogun című játékkal példázta, ami megjelent mindhárom (X360, PC, Windows Phone) platformra, és ha valahol elkezdted a játékot folytathattad a másik eszközön, mivel a felhőbe mentett a program. Felhozta még példának a Halo: Spartan Assaultot, ami kapcsolódik a Halo 4-hez pedig két különböző címről van szó, amelyek más platformokra jelentek meg. Komolyan gondolkodnak ezeken a lehetőségeken, de valószínűleg egy darabig még nem fogunk PC-s társakkal co-opozni konzolon. Pedig nem lenne megoldhatatlan, főleg, ha még billentyűzetet is ragadhatnak majd az Xbox One játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)