Hirdetés

Ha van Xbox One-od, olcsóbban válthatsz majd Scorpióra

|

A Microsoft is tudja, milyen pénzügyi terhet jelent, hogy hamar kell konzolt váltania, aki a legerősebb gépükön szeretne játszani, így már van tervük ennek segítésére.

Hirdetés

Bár sok más részlet mellett még nem tudni, hogy az Xboxos sajtókonferencián bemutatott Project Scorpio, vagy az ellenfelének szánt PlayStation 4K lesz-e az erősebb (feltehetően az előbbi lesz az erősebb, de az utóbbi jön hamarabb), sokan gondolkodnak már most a konzolcserén. Az viszont biztos, hogy a VR-kompatibilis hardver nem lesz olcsó és a Microsoft is tudja, ez mekkora fejfájást okoz sokaknak.

Ezt pedig nem csak azzal szeretnék enyhíteni, hogy az eddig megvett játékainkat és kiegészítőinket - így például a kontrollereket is - megtarthatjuk, ha az Xbox One-család (így az alap One, az S és a Scorpio) között váltunk egy másik gépre. Dave McCarthy, az Xbox szolgáltatásokért felelős általános vezető szólalt meg a kérdésben:

"Némelyik viszonteladó partnerünk már most is foglalkozik beszámítási programokkal és ezeket a partneri viszonyokat mindenképp szeretnénk folytatni. Szeretnénk, hogy az átállás olyan sima legyen, amennyire csak lehetséges" 

Nyilván a fő üzenet most is az, hogy minden oda-vissza kompatibilis legyen egymással:

A kompatibilitás nagyon fontos ebben, mert nem jó, ha azt érzed, hogy fel kell adnod az összes, addig összegyűjtött játékodat, szóval ezt a szorongást ki tudtuk venni az egyenletből. De kipróbálunk olyan együttműködéseket is a viszonteladó partnereinkkel, amik még simábbá teszik a dolgot, további beszámítási akciókkal és ilyesmikkel"  

Így valószínűleg arra számíthatunk, hogy a szokásos beszámítási programokat további akciókkal segít megtoldani a Microsoft. Ez persze nem csak azt jelenti, hogy olcsóbban válthatunk majd, hanem azt is, hogy 2017 végén elég sok használt Xbox lesz majd a boltok készletén, így aki esetleg második gamer masinának szeretne egyet, vagy csak egyszerűen olcsón csapna le egy ilyenre, az megteheti, ha hajlandó várni.

Igaz, az S érkezésével már el is indult néhány leárazás a még meglévő új modellek kapcsán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)