Hirdetés

Xbox One - készül a slim változat?

|

Néhány gyanús nyom arra utal, hogy a Microsoft már nekiállt az Xbox One következő, vékonyabb változatát tervezgetni.

Hirdetés

Az alkotó sosem pihen, a valódi tervezőmérnök pedig mindig le tud vágni még egy sarkot valahonnan. Ha pedig hinni lehet az előkerült bizonyítékoknak, akkor a Microsoft is pontosan erre készül.

A vékonyabb Xbox One-ra utaló nyomok főleg a LinkedIn lapjairól származnak, ahol Daniel McConnell adatlapján az áll, hogy nem csak segített a jelenlegi 28 nanométeres technológiával készült APU megtervezésében, de egy olcsóbb, 20 nanométeres változat megalkotásában is vezető szerepet töltött be. A menedzser két műszaki szakemberekből álló csapatot is összeállított, két újratervezett APU elkészítésére.

Természetesen nem csak ennyiről van szó, a Microsoft nemrég felkerült álláshirdetésében olyan villamosmérnököt keres, aki járatos a DDR3 és DDR4 technológiák működésében, melyek közül mindkettőt használja az Xbox One. A leírás szerint a feladat különböző alternatívák előállítása lenne a memóriát illetően, figyelembe véve a teljesítményt, funkcionalitást, stabilitást, árat és egyéb fontos paramétereket.

Lehet tippelgetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)