Hirdetés

Xbox One-t akartak, PS4-et kaptak - Twitteren megy a hiszti

|

Sok fiatal karácsonyát tették tönkre a gonosz szülők, akik nem az áhított next-gen konzolt vették csemetéiknek. A pórul járt ifjak szökéssel fenyegetőznek.

Hirdetés

Amikor anyuka bemegy a boltba, hogy szeretne a gyereknek következő generációs konzolt venni, majd az eladó megkérdezi, hogy „PlayStation 4-et vagy Xbox One-t szabad?”, anyuka gondolkodik kicsit, majd kimondja: „Tök mindegy, adja valamelyiket, a gyereknek lesz.”

Aztán a gyerek kibontja a karácsonyi ajándékot, és izgatottsága heves sírásba csap át. „Én pléjsztésön négyet akartam, utállak titeket, mindent elrontottatok!” - hangzik elkényeztetett kis szájából. Persze, nem jó érzés az, amikor az ember nagyon vágyik egy ajándékra, aztán nem azt kapja, de néhányan hajlamosak túldramatizálni az egészet. Twitteren elindult a hiszti, és már nem könnyű különbséget tenni a valóban hisztizők és az őket parodizálók között. Itt van néhány tweet, döntsétek el ti, hogy melyik a komoly.

Van aki PS4-et akart, de Xbox One-t kapott. Szegény.

Ezt meg mi sem hisszük el.

Messze az egyik legviccesebb.

Azért olyan is van, aki beletörődött a helyzetbe.

Ti kaptatok már olyan ajándékot, ami gyökeres ellentéte volt annak, amire vágytatok? Hogyan reagáltatok rá?

Köszi, Kotaku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)