Hirdetés

Íme egy Xbox One kormány egy PlayStation 4 áráért

|

A Thrustmaster egy olyan kormányt dob piacra az Xbox One-hoz, ami annyiba kerül, mint egy PlayStation 4. Tévé nincs benne.

Hirdetés

A Mad Catz után a Thrustmaster is tervezett egy versenykormányt az Xbox One-hoz, ami a Thrustmaster: TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition névre hallgat és használatával a közlemény szerint úgy érezhetjük magunkat, mintha valóban egy méregdrága luxusautó volánja mögött ülnénk, legyen szó a Forza Motorsport 5 vagy más versenycím felhozataláról.

A kiváló anyagokból készített TX Racing Wheel alapjául a Ferrari 458 Italia kormánya szolgál, amelyhez minőségi váltó és fém pedálok járnak, valamint teljes mértékben kihasználja a Microsoft új force-feedback technológiáját és rendelkezik Binder ID, illetve Xbox One Guide gombokkal is. Lényegében erre számíthatunk a kormánytól:

A Thrustmaster: TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition már elérhető lesz az Xbox One megjelenésekor, viszont kényelmetlenül drága, a GameStop információi szerint 400 dollárba kerül majd, ami azt jelenti, hogy hasonló áron lesz kapható, mint a rivális PlayStation 4 next-gen konzol. Szerintetek megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)