Hirdetés

Elképesztő Trónok harcás Xbox One készült

|

A Microsoft egy egyedi Xbox One-nal ünnepli a Trónok harca hatodik évadának befejezését.

Hirdetés

Lezárult a Trónok harca hatodik évada, a rajongóknak pedig egészen áprilisig kell majd várniuk, hogy kedvenceik (már aki még él) visszatérjenek a képernyőre.

Korábban már beszámoltunk a Vasemberes Xbox One-ról, most pedig itt a Trónok harcás változat, ami ha lehet, még menőbb. A tetején lévő koronák miatt mondjuk nem olyan egyszerű neki helyet találni a polcon, de egy ilyen szörnyeteget valószínűleg nem is nagyon akar eldugni a gazdája.

Akárcsak a másik limitált kiadású modell esetében, most is csak hat darabot készítettek a konzolból és a hozzá tartozó egyedi kontrollerből, amit az Xbox francia Facebook oldalán sorsolnak majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)