Hirdetés

Egy shooter, egy akció-kalandjáték és még egy cím lett Xbox One-on játszható

|

A Mafia II és a 2006-os Prey után nem sokkal három másik Xbox 360-as játékot vehetünk újra elő One-on.

Hirdetés

Szépen nő a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően a Microsoft legújabb platformján elérhető játékok száma. Alig pár napja, hogy kaptunk két klasszikust, és most is kimondottan jó játékok lettek elérhetők.

Hirdetés

Az egyik a Vanquish, ami egy fedezékalapú, pörgős sci-fi lövöldözős játék, mely hosszú konzolexkluzivitás után nemrég egyébként PC-re is megjelent. A második a Tomb Raider sorozat spin-offja, a Lara Croft and the Guardian of Light, melyben izometrikus nézetből terelgethetjük Larát, akár egy pajtással kiegészülve oldhatunk meg fejtörőket. A harmadik pedig a Brave, avagy a Merida, a bátor játékváltozata, ami a jövő havi Játékok Golddal promóció része. 

Melyik játék bekerülését várjátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)