Hirdetés

Az előző generáció egyik legjobb verekedős játéka is megérkezett Xbox One-ra

|

Újabb négy Xbox 360-as játékot emulálhatunk a Microsoft jelenlegi generációs konzolján. Köztük ott találjuk a verekedős műfaj rajongóinak egyik kedvencét, a Street Fighter IV-et is.

Hirdetés

A Street Fighter sorozat egy klasszikus darabja hamarosan Nintendo Switchre látogat, de ezt megelőzően egy másik konzolra is megjelenik egy korábbi rész. Az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjában ugyanis már beszerezhetjük (vagy ha már megvan, letölthetjük) a Street Fighter IV-et is.

Az mondjuk nem teljesen tiszta, hogy a verekedős játék sok változata közül melyikről van szó, de ha a legelső verzióról, az talán némileg csalódást jelent a rajongóknak.

Mindenesetre ezen kívül bekerült a kínálatba a Luxor 2, a Poker Smash és a Madball Babo: Invasion is, nyilván nem ezek fognak tömeges mámorban úszó játékosokat generálni, de jó tudni, hogy bővül a kínálat.

Az egyre hosszabb, már több mint háromszáz játékot tartalmazó listára egyébként nemrég egy másik Capcom-klasszikus, a Dead Riging két kiegészítője is felkerült, úgyhogy örülhettek a kiadó rajongói az elmúlt hetek fejleményeinek. Az xboxos közönség egy hangos szegmense által követelt Call of Duty: Black Ops II-ről viszont továbbra sincs semmi hír.

Ti melyik emulált címmel szórakoztatok igazán jól Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)