Hirdetés

Öt újabb 360-as játék jött Xbox One-ra visszafelé kompatibilitással

|

Pörög felfelé a visszafelé kompatibilis címek számlálója. Ezúttal egy ötös csomag érkezett, benne a Contra, RoboBlitz és még sok más kellemes apróság. A nagy címek most pihennek.

Hirdetés

Oké, a következő 5 játék egyike sem olyan nagy szám, mint a múltkori Call of Duty: Black Ops II, de azért mindig hálásak vagyunk, amikor valami átkerül az Xbox One-ra. Ezúttal a Contra, RoboBlitz, 3D Ultra Minigolf Adventures, Golf: Tee It Up, és Gin Rummy ötös költözött át.

A fenti lista mindegyik tagja 1700 Ft körüli áron szerezhető be az Xbox online üzletéből, de akinek már megvan, annak fel is fog bukkanni a könyvtárában mindegyik kompatibilis játék, mehet is letöltés.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy valamelyik kedvenced elérhetővé vált-e az Xbox One-ra, akkor javasoljuk, hogy böngészd át a teljes listánkat, amit folyamatosan frissítünk. Ha pedig kihagytunk valamit, akkor szólj, pótoljuk, kukoricára térdepelünk, lencsét válogatunk és bánatos arccal révedünk a semmibe a tökéletlenség súlyától megfáradt arccal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)