Hirdetés

Újabb Xbox 360-as játékok költöznek Xbox One-ra

|

Ismét bővült a már amúgy is méretes lista, ezúttal három újabb kiváló Xbox 360-as játék lett kompatibilis az Xbox One-nal.

Hirdetés

Zseniális húzás volt a Microsoft részéről megvalósítani a visszafelé kompatibilitást az Xbox One-on, mert hatalmas igény van a játékosok részéről arra, hogy az előző generációs kedvenceiket újra és újra elővehessék az újabb konzolokon. A legutóbbi újdonságok után most ismét sikerült néhány igazán erős címmel bővíteni a listát.

Major Nelson tegnap a Twitteren jelentette be, hogy a Darksiders, a Darksiders II, valamint az Assassin's Creed: Revelations is csatlakoznak a visszafelé kompatibilitási programhoz, szóval akinek a birtokában van valamelyik játék, az akár máris rápöröghet az egyikre (vagy akár az összesre!).

Ennek ellenére persze még mindig sok cím van, amit még mindig nem tett elérhetővé a Microsoft. Az Xbox Feedback oldalon messze a Call of Duty: Black Ops II kapta a legtöbb szavazatot (több, mint 215 ezren voksoltak rá), de Phil Spencer egyelőre nem beszélt róla, hogy milyen terveik vannak ezzel kapcsolatban.

Ti melyik játékot szeretnétek leginkább újrajátszani az Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)