Hirdetés

Mostantól nem csak az új Doom lesz játszható Xbox One-on

|

Újabb öt játék csatlakozott az Xbox One-on is emulálható 360-as címek egyre terjedelmesebb táborához, amik közül néhánytól kifejezetten nosztalgikus hangulatba kerülhetünk.

Hirdetés

Idővel az EA Access kínálata is bővülni fog néhány Xbox 360-as játékkal a One visszafelé kompatibilitási programjának keretében, de erre még várnunk kell egy darabig. Ma viszont öt másik játék került fel a jelenlegi generáción is futtatható játékok listájára.

A legtöbb játékos figyelmét valószínűleg a Doom 3 BFG Edition és a Duke Nukem: Manhattan Project kelti majd fel, de nem csak macsó akcióhősök kalandjait élhetjük újra mostantól.Xbox One-on játszhatjuk a lopakodós rablójátékot, a Monaco: What's Yours is Mine-t, a Sonic-univerzum karaktereit felvonultató verekedős játékot, a Sonic The Fighterst és az eredetileg 1999-ben kiadott, majd tíz évvel később az Xbox 360-ra költöztetett Garou: Mark of the Wolves-t is.

Bár ezek még mindig nem azok a címek, amik a rajongói kívánságlista élén állnak, valószínűleg sokan fognak nekik örülni. Ti melyik 360-as játékot várjátok Xbox One-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)