Hirdetés

Újabb kiváló játékkal lesz visszafelé kompabitilis az Xbox One

|

Ismét bővült az Xbox One-on játszható 360-as játékok listája, ezúttal a 80-as évek akciófilmjeit élhetjük át újra.

Hirdetés

A Microsoft anno rengeteg rajongót gyűjtött az Xbox One köré azzal, hogy szépen lassan elkezdte elérhetővé tenni az Xbox 360 legsikeresebb játékait a konzoljának legújabb generációján. Most ismét bővült a lista, ráadásul egy fantasztikus címmel.

A Far Cry 3 megjelenésekor elég nagy sikert aratott, hiszen sikerült új életet lehelnie egy olyan sorozatba a felemás fogadtatású második rész után. A Ubisoft igazi nagy húzása azonban ezután következett, amikor is egy áprilisi tréfából kiindulva megjelentették a játék kiegészítőjét, ami a jelenleg is tartó synthwave mániát meglovagolva a 80-as évek akciófilmjeit parodizálta ki, ráadásul zseniálisan.

Major Nelson most a Twitteren hozta el a jó hírt, hogy mától az Xbox One-on is elérhető a Far Cry: Blood Dragon, szóval most már tényleg mindenki kipróbálhatja, aki amúgy lemaradt róla.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)